(cc) LoveInTheWinter (flickr)

For bedrifter med utslipp av avløpsvann kreves ofte tillatelse fra myndighetene. Tillatelsene krever at man utfører egenkontroll av avløpsvannet. Regelmessige analyser av avløpsvannet må utføres ved akkreditert laboratorium.

For å forenkle arbeidet for kundene samt redusere kostnadene har NOVATEK A.S opprettet en omfattende analyseordning. Representative prøver sendes til analyse via vårt firma og man får raskt en tilbakemelding på analysene med drøfting av resultatet. Vi har en betydelig analysevolum og sender hver annet år analystjenestene på anbud det det firma som gir best avtale. For tiden blir de akkrediterte analysene utført for oss hos Hardanger Miljøservice.

 

1. Akkreditert analyse av drikkevann

NOVATEK AS utfører gratis analyse av vannprøver dersom Dere velger å benytte NOVATEK AS som leverandør av Deres vannbehandlingsprodukter. 

Analysen utføres og kommenteres innen en uke etter mottak. Da vil vi også foreslå hvilken løsning som er mest kostnadseffektiv for å oppnå en tilfredsstillende vannkvalitet i henhold til de krav Dere på forhånd har oppgitt.

pdf icon   Last ned spørreskjema for tilbud/vannprøve

2. Akkreditert analyse av avløpsvann med drøfting av resultatene

Mer enn 100 bedrifter benytter vår egenkontrollordning for avløpsvann der vi for en gunstig pris rapporterer analyser av avløpsvann i løpet av en uke. Bedriftenes grenseverdier er lagt inn på analysedokumentet og de som ønsker det får drøftet resultatet der vi ser på årsakssammenheng for overskridelser og kommer med forslag til tiltak. 

3 Akkrediterte målinger av støv og luft

Myndighetene krever at mange bedrifter jevnlig skal dokumentere utslipp til luft.

Vi kan i samarbeid med Hardanger Miljøsenter tilby måling av avtrekksluft, røykgass og støv fra industribedrifter.

 

 

 Kontakt oss for å få utført Deres vannanalyse !

Tlf : 22723540   Fax : 22 64 82 77

E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.