Produkter
IPPC direktiv
Næringsmidler
Tjenester
Teknikker
Om oss
Aktuelt
English

 

Søk

 

 

LEDIGE STILLINGER

 

Det er fortiden ingen ledige stillinger......

NOVATEK A.S er et norsk ingeniørfirma som arbeider med miljøteknologi.  En av våre salgsingeniører går over i annen stilling og vi søker derfor en etterfølger Vi har i tillegg opplevet en betydelig økning i etterspørselen av våre tjenester siste år og vi søker derfor etter flere nye medarbeidere.

 

MARKEDSMEDARBEIDER

UTADVENDT STILLING -  VARIERTE ARBEIDSOPPGAVER

 

Medarbeideren skal fungere som støttespiller for våre selgere og prosjektmedarbeidere. Søkeren bør helst ha erfaring fra tilsvarende arbeid, men nyutdannede kan også søke. Vi søker medarbeidere med følgende egenskaper:

 

- dyktig på utarbeidelse av brosjyrer, annonser, salgsmateriell

- dyktig på kommunikasjon, tilrettelegging av kurs og kampanjer

- god på oppfølging av leverandører, kunder og forhandlere

- du må være utadvendt og jovial med gode samarbeidsegenskaper

- du må være god på data

 

 

For stillingen stilles krav til fleksibilitet og evne til tverrfaglig samarbeid. Du bør helst være både nyskapende og løsningsorientert. Reisevirksomhet må påregnes, og det er en fordel om søkeren disponerer egen bil. Søkerne må ha god fremstillingsevne innen norsk muntelig og skriftlig og det er en fordel med språkkunnskaper (tysk, engelsk og evt. italiensk). Søkerne bør også beherske Word, Exel og Powerpoint.

Hos oss har rette vedkommende store muligheter i en fremtidsrettet bransje. Vi er særlig interessert i personer som har mulighet til og er villige til å gjøre en ekstra innsats, og som kan vokse med oppgavene.

Det er store fortjenestemuligheter for rette person. Tiltredelse så snart som mulig. For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Dag Nordbye på telefon 22 723540 eller 91777997.

Skriftlig søknad med vitnemål sendes:

 

NOVATEK AS

Postboks 6866 Rodeløkka

0504 OSLO